Analyseer.
Optimaliseer. Presteer.

Maak gebruik van effectieve tools om jouw vermogen te laten groeien.

Analyzing Team
Inzicht is de sleutel tot het optimaliseren van jouw vermogen.

We geloven dat iedereen toegang moet hebben tot de juiste tools en informatie die kunnen helpen om hun vermogen te laten groeien en inzichten te creëren. Ons doel is om jezelf in staat te stellen om financiële beslissingen te nemen. Onze gebruiksvriendelijke tools vereisen geen technische kennis, en we blijven voortdurend ondersteuning bieden om alles up-to-date te houden.

Onze tools

Dit zijn momenteel alle tools die wij aanbieden. Bovendien breiden we ons aanbod steeds uit! Heb je een suggestie? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier.

beheerskosten calculator tool foto

Beheerskosten Calculator

De beheerskosten calculator toont je de jaarlijkse beheerskosten van jouw beleggingen. Zoek een fonds, voeg deze toe aan jouw lijst en krijg een inzicht van al jouw kosten.

stock screener tool foto

Stock Screener

De stock screener maakt het zoeken naar de juiste aandelen makkelijk! Zoek gericht op fundamentele en technische factoren en vind de toekomstige winnaars van de markt.

pensioensparen vergelijker tool foto

Pensioensparen vergelijker

Met deze tool kan je het rendement van pensioensparen vergelijken met index beleggen. Je kan ook een simulatie zien van het totale bedrag die je door de jaren zal opbouwen.

Neem Jouw Financiële Toekomst in Eigen Handen.

We begrijpen dat de meeste mensen zich overweldigd kunnen voelen als het gaat om het beheren van hun geld en het plannen van hun financiële toekomst. Daarom hebben we ons platform met één belangrijk doel ontworpen: om financiële beslissingen eenvoudig en toegankelijk te maken voor iedereen.

We realiseren ons dat niet iedereen een financieel expert is, en daarom stellen we educatieve bronnen en handige tools ter beschikking. Met deze hulpmiddelen kan je jouw financiële kennis opbouwen en versterken. Of je nu net begint met jouw financiële reis of al enige ervaring hebt, wij hebben de middelen om je te ondersteunen.

Het bereiken van financiële doelen is een prioriteit voor velen, of dat nu betrekking heeft op het opbouwen van een comfortabel pensioen, het realiseren van de droom van een eigen huis, het financieren van de educatie van jouw kinderen, of simpelweg het vergroten van jouw spaargeld. Wat jouw doelen ook zijn, we zijn er om je tips en inzichten aan te bieden die je kunnen helpen de juiste beslissingen te maken om jouw doelen te bereiken!

mensen in discussie
woman pointing